Művelődés

közművelődési folyóirat - Kolozsvár


Mezey Katalin: Pályázati kiírás


 

                                                       Az Írók Szakszervezete, az Írók Alapítványa,

a Sárvári Tinódi Gimnázium

és Sárvár Város Polgármesteri Hivatala

2009. április 15–18-ig Sárvár városában megrendezi

a magyar nyelvű Kárpát-medencei diákírók, diákköltők

32. irodalmi pályázatának táborát.

 

A pályázatot vers-, próza és tanulmány kategóriában hirdetjük meg, és várjuk minden 14–18 év közötti középiskolás diák magyar nyelven írt írásait. A pályázatok maximális terjedelme 15, írógéppel, számítógéppel (14 pontos betűnagysággal), vagy kézzel írt kéziratoldal.  

A pályázatok beérkezésének határideje: 2009. február 20.

Kérjük, hogy a pályázók postán, egy, jól olvasható példányban küldjék el munkáikat, és a borítékra kívülről írják rá, hogy melyik kategóriában pályáznak (így: „verspályázat”, „prózapályázat” vagy „tanulmány-pályázat”). Tehát, aki két kategóriában is pályázik, két borítékban küldje írásait.

A pályázatokat a következő címre várjuk: Írók Szakszervezete, Írók Alapítványa Budapest, Városligeti fasor 38. 1068 Ungaria

Fontos: e-mailen beérkező pályamunkákat – az esetleges technikai problémák miatt – nem nyomtatunk ki és nem veszünk figyelembe!

Kérünk mindenkit, hogy tüntesse fel pályázata belső címlapján a saját nevét és címét, iskolája nevét és címét, továbbá a saját (vagy az iskolája) e-mail címét, telefonszámát. A pályázat nem jeligés.

A legjobb ötven pályázat szerzője meghívást kap a 2009. április 15–18-ig megrendezésre kerülő sárvári irodalmi táborba, ahol kiértékeljük a pályamunkákat, és sor kerül a díjkiosztó ünnepségre is.

A beérkezett írások visszaküldésére, a várható nagyszámú pályázatra való tekintettel, nem tudunk vállalkozni.  A neves költőkből, írókból álló zsűri által kiválasztott legjobb 50 pályázónak az általa megadott címre 2009. március 30-ig meghívólevelet küldünk. A táborban csak a meghívottak részvételét tudjuk biztosítani, számukra a rendezvény díjmentes.

Budapest, 2009. január 6.

A rendezők nevében minden érdekeltnek jó munkát és sikeres pályázatot kíván:

                                                                                                                         Mezey Katalin



vissza a kiadáshoz
minden cikke
FŐLAPTEST rovat összes cikke

© Művelődés 2008